SİVAS / ULAŞ - Ulaş İlkokulu

4.Sınıf Öğrencilerimizin ve Değerli Velilerimizin dikkatine,

81 ilde 104 Deneyap Teknoloji Atölyesine öğrenci alımlarının ilk aşamasını oluşturan elektronik sınav (e-sınav) için başvurular https://www.deneyap.org/tr/ adresinden 7 Şubat-25 Şubat 2024 tarihleri arasında saat 23.59'a kadar online ortamda alınacağı ve E-sınav, 28 Şubat-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Farabi Gençlik Merkezince oluşturulan sınav salonlarındaki bilgisayarlarda seanslar halinde gerçekleştirileceği önemle duyurulur.

TEKNOFEST 2024 Başvuruları başlıyor..

Ara

Okulumuz bünyesinde hazırlanmış olan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi 4.Sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Bağımlılıkla Mücadele Konulu "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması" bilgileri için tıklayınız.

Kıymetli veliler, sevgili öğrenciler;

Değerli velilerimiz,

Değerli Paydaşlarımız,

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda 27/10/2023 tarihinde saat 10.00'da Cumhuriyet Üniversitesi'nden Dr.Öğretim Üyesi Hatice Aybüke KARAOĞLAN tarafından "SAĞLIKLI BESLENMEDE HEM DOĞAL HEM KOLAY ALTERNATİF: DOĞAL FERMENTE ÜRÜNLER" konu başlığında söyleşi gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

Değerli Velilerimiz,