Ekm

Okulumuz sınıf öğretmeni Alpaslan KARACALAR’ın katkısıyla öğrencilerimize haşlanmış mısır dağıtıldı. Öğretmenimiz Alpaslan KARACALAR’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

11 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı.

Tüm eğitim paydaşlarımıza başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Tem

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin yedinci yıl dönümünde gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

15 Temmuz'un anlaşılmasını, unutulmamasını, unutturulmamasını ve en önemlisi ders çıkarılmasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.

Haz

İlçe kaymakamımız Sayın Selçuk BAŞ, değerli hanımefendi Meltem BAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit GÜL VE Şube Müdürü Serhat DUMAN’ın katılımıyla birlikte öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden BAŞ, onları tebrik ederek yaz tatilini güzel ve verimli geçirmeleri hususunda tavsiyelerde bulunup iyi tatiller diledi.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller..

Haz

Milli gururumuz, yerli üretim elektrikli otomobilimiz TOGG tanıtım amaçlı okulumuza geldi. Ulaş halkının, öğrenci ve velilerimizin beğenisiyle karşılanan TOGG büyük bir merakla incelendi. TOGG tanıtımından dolayı Sivas Belediyesine teşekkür ederiz.

Haz

“Çevre Haftası” kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Selçuk BAŞ ve protokol mensuplarıyla birlikte okulumuz öğrencilerinin katılımıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi.  İlçemiz Ulaş Gölü kenarında poşet poşet çöp toplayan öğrenciler, temiz bir dünya, temiz bir doğa için güzel bir farkındalık oluşturdu.

Haz

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF projesi kapsamında Sultanşehir Okuyor etkinliğine Ulaş İlkokulu olarak 9 Haziran Cuma günü 4.ders saatinde tüm öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.

#SultanşehirOkuyor

Haz

İlçemiz Vali Lütfi TUNCEL Ortaokulu’nda HEDEF Projesi kapsamında açılan yıl sonu karma resim sergisini öğrencilerimizle birlikte gezdik. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Haz

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF projesi kapsamında Doğa ve Çevre Temizliği teması ile öğrencilerimiz okul bahçesi ve civarında çevre temizliği yaptı.

“Kitap, ruha ilaçtır.”

Valiliğimiz himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF projesi kapsamında Sultanşehir Okuyor etkinliğine Ulaş İlkokulu olarak 23 Mayıs Salı günü 1.ders saatinde tüm öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.

#SultanşehirOkuyor

May

Zeugma Leo Kulübü tarafından “7 Bölge, 7 Okul Projesi” (Bergama-Rize-Çanakkale-Kars-Adana-Gaziantep-Sivas) kapsamında okulumuza kütüphane kuruldu. Kütüphane kurulmasında emeği geçen ve destek veren Zeugma Leo Kulübü’ne teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik  ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

May

Okulumuz 3.sınıf öğrencilerine “Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler” Projesi kapsamında diş fırçası ve diş macunu dağıtılmıştır. Dağıtımda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okul bahçesine İlçe Tarım Müdürlüğü aracılığıyla edinilen çam ağaçları dikildi. Önce ağaç dikilecek alanlar belirlenip toprak kazıldı. Ardından her sınıf kendi adına birer ağaç dikti. Etkinlik esnasında öğrenciler ağaç dikim aşamalarını öğrenme fırsatı buldu. Okul bahçemizin ağaçlandırılmasına katkısı olan Hürriyet Mahallesi Muhtarımız Vahap SEYHAN’a teşekkür ederiz.