Kas

Okulumuz 2/B Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Alpaslan KARACALAR eş güdümünde okul bahçesinde uçurtma uçurtma etkinliği yaptı. Öğrenciler okula getirdikleri uçurtmaların kurulumunu yaparak okul bahçesinde sınıf arkadaşlarıyla birlikte keyifle uçurtma uçurdu.

Kas

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yılını öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Ekm

TUBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Hatice Aybüke KARAOĞLAN’ın sunumuyla "SAĞLIKLI BESLENMEDE HEM DOĞAL HEM KOLAY ALTERNATİF: DOĞAL FERMENTE ÜRÜNLER" konu başlığında söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi programı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mücahit GÜL tarafından Dr. Öğretim Üyesi Hatice Aybüke KARAOĞLAN’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Ekm

Okul idaremiz ve değerli velilerimizin katılımıyla birlikte okulumuz çok amaçlı toplantı salonunda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda okul ihtiyaçları ve öğrencilerin durumlarıyla ilgili görüşüldü. Yeni eğitim öğretim yılının Okul Aile Birliği Genel Kurulu'nda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi.

Ekm

HEDEF Okuyan Nesil Projesi kapsamında her hafta belirlenen saatlerde okul geneli tüm sınıflarımızda kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Ulaş İlkokulu olarak kitap okuma etkinliğine 12.10.2023 tarihinde de iştirak ettik.

Ekm

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde sınıf öğretmeni Züleyha GÜLMEZ rehberliğinde "Yürüyen Kelimeler ve Zar Oyunu" etkinliği yaptı. Öğretmenimize teşekkür ederiz, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN’in de talimatlarıyla birlikte Sıfır Atık Projesi kapsamında öğrencilerimiz bir önceki eğitim öğretim yılından kalan atık haldeki kullanılmış ders kitaplarını geri dönüşüme kazandırılmak üzere okulumuza teslim etti.

Ekm

Okulumuz sınıf öğretmeni Alpaslan KARACALAR’ın katkısıyla öğrencilerimize haşlanmış mısır dağıtıldı. Öğretmenimiz Alpaslan KARACALAR’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

11 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı.

Tüm eğitim paydaşlarımıza başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102.yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzun düzenlediği törenle ilçemiz spor salonunda coşkuyla kutlandı. Program akışında öğrenciler tarafından şiirler okundu, geleneksel yarışmalar yapıldı ve çeşitli ront dans gösterileri sergilendi. Programımız ilçe protokolü, değerli velilerimiz ve ilçe sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun duyuru ve paylaşımlarından anında haberdar olabilmeniz için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye davet ediyoruz. Okulumuzun sosyal medya hesapları: https://www.facebook.com/Ulasilkokulu ,   https://twitter.com/ulasilkokulu